Spørgsmål & Svar

Du kan få en BTC-Adresse, ved at oprette en wallet.

Der er mange steder du kan få din wallet. Vi har listet velkendte wallets her

Under forudsætning af, at du har indtastet det korrekte navn og ordrenummer, gennemfører vores system automatisk din ordre (medmindre din ordre er udtaget til manuel kontrol.) Straksoverførsel: Hvis du laver en straksoverførsel modtager vi som udgangspunkt din betaling inden 1 døgn. Vi oplever dog desværre, at nogle straksoverførsler efter kl. 22 først kommer frem den efterfølgende morgen – dette skyldes bankernes systemer og vi kan desværre ikke gøre noget ved det. Almindelig bankoverførsel: Hvis du laver en normal bankoverførsel, modtager vi normalt først pengene bankdagen efter betalingsdagen.

Nej, du kan ikke fortryde dit køb, når først du har modtaget dine bitcoins. Dette skyldes, at der er tale om en finansiel tjenesteydelse, hvis pris afhænger af udsving på kapitalmarkedet.

Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at betale via dansk bankoverførsel. Vi arbejder løbende på at inkorporere andre betalingsmulighed

Det er desværre pt. kun muligt at blive ID-verificeret i forbindelse med køb af bitcoins (ID kræves, når man samlet har købt for mindst DKK 4000kr på samme telefonnummer) Vi er opmærksomme på, at dette er uhensigtsmæssigt for nogle kunder, men det er desværre et valg vi har været nødsaget til at tage af forskellige årsager, herunder tidsmæssige og sikkerhedsmæssige

Læs mere på SKATs hjemmeside: https://skat.dk/skat.aspx?oid=8953

Der er visse muligheder for at låne penge på trods af, at du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Skriv til support for at høre mere.

Load More

bitcoin
Bitcoin (BTC) 114,883.81
ethereum
Ethereum (ETH) 3,586.71
ripple
XRP (XRP) 3.83
tether
Tether (USDT) 6.20
chainlink
Chainlink (LINK) 85.60
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) 1,773.98
litecoin
Litecoin (LTC) 485.84
cardano
Cardano (ADA) 1.02
polkadot
Polkadot (DOT) 32.29
binancecoin
Binance Coin (BNB) 187.56